USLOVI KORIŠĆENJA

 

Poštovani korisnici, molimo Vas da prije korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sljedeće uslove. Svaka posjeta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u cjelosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Dobrodošli na sajt https://www.kafekapsulica.ba/ . Espresso aparati Doboj Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog web sajta koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primjenjuju na sve sadržaje i usluge https://www.kafekapsulica.ba/. Korišćenjem bilo kog dijela web sajta, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog web sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Opšte odredbe

Prodaja robe putem internet sajta  https://www.kafekapsulica.ba/ obavlja u okviru registrovanih djelatnosti privrednih društava  Espresso aparati Doboj.

Osnovna obilježja robe mogu naći na sajtu https://www.kafekapsulica.ba/.

Prodajna cijena robe naznačena uz svaki artikal.

Cijena isporuke za porudžbine preko 100,00 KM je besplatna! Za porudžbine od 50,00 KM do 100,00 KM isporuka je 5,00 KM. Za porudžbine ispod 50,00 KM isporuka se naplaćuje 10,00 KM.Navedene cijene isporuke se odnose iskljucivo na kapsule a na ostale artikle (kafa u zrnu,kafe aparati i dr.)cijena dostave je naznacena u napomeni u detaljima artikla.

Isporuka se vrši na teritoriji BiH.

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, dobićete potvrdu porudžbine na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja porudžbine.

Potrošač robu koju kupuje putem internet sajta može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke.

Potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster „Potvrdi kupovinu“ preuzima obavezu plaćanja naručene robe.

Espresso aparati Doboj ima definisane i obezbijeđene mjere zaštite za privatne i povjerljive informacije o korisnicima web sajta, iste čuva u diskreciji i ne zloupotrebljava ih. Espresso aparati Doboj ima registrovane baze podataka, definisane procedure, kao i organizacione i tehničke mjere zaštite u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka, kojima se smanjuje rizik od neovlaštenog pristupa ličnim podacima.